A karosszéria javítás és a karosszéria lakatos munka leggyakrabban előforduló feladata a karambolozott személyautók és teherautók sérüléseinek javítása, és alkalmassá tétele arra, hogy közlekedni lehessen azokkal.

Vállaljuk szélvédő és oldalüvegek cseréjét is.

Gyakori feladatunk műanyag lökhárítók és karosszéria elemek javítása, cseréje is.

Autóalkatrész beszerzésünk folyamatos és gyors. Fontos szempont, hogy a szervizünk által beszerzett és beépített alkatrészek árait a biztosítók is elfogadják.

A karosszéria javítás során a legmodernebb módszereket használjuk, akár kisebb „szépséghibáról”, akár húzatópados nagyjavításról van szó.

Hogyan zajlik a karosszéria javítás?

Szervizünk gyorsan és ingyenesen ad árajánlatot. Rövid előjegyzési határidővel fogadjuk az Ön gépjárművét, ha szükséges kedvező áron csereautót is biztosítunk a karosszéria javítás idejére.

Cégünk vállalja a karosszéria javítás teljes ügyintézését,a biztosítási ügyintézéstől a kárfelvételen át a javításig.

A HNH Autószerviz 180 m2-es karosszéria lakatos műhelyében, 5 állással, 2 huzatópaddal, modern ponthegesztő készülékkel és szerszámokkal biztosítja, hogy az Ön járműve minél rövidebb idő alatt állhasson forgalomba. Karosszéria lakatos munkatáraink több éves munkagyakorlata biztosítja a gyors és minőségű karosszéria javítás elvégzését.

Teljes körű ingyenes biztosítási ügyintézés karosszéria javítás esetén

A szükséges dokumentumokról és tudnivalókról részletes információt talál biztosítási ügyintézés oldalunkon.