A HNH Kft. teljes egészében belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, amely tevékenységét jelenlegi formájában 1993-ban kezdte meg. A cég alapítását megelőzően 1993-ig mint kisiparos műhely tevékenykedett.

Cégünk a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik.

2006 végéig a XV.- kerületi Juhos utcában működött, mint karosszériajavító műhely, a szerkezeti és fényezési munkákat pedig az egykori Spirál Autó Rt. közreműködésével végeztette. A ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásának érdekében 2005-ben úgy határoztunk, hogy napjaink elvárásait mindenben kielégítő, a mai csúcstechnikát képviselő komplett autószervizt építünk.

Tapasztalatunk szerint az ügyfelek a versenytársainkéhoz hasonló nagy autószervizekkel szemben bizalmatlanok, hiányzik az ügyfél és a szerviz alkalmazottja közötti bizalmi viszony. Úgy gondoljuk, hogy Cégünk legfőbb előnye abból adódik, hogy a Mi Ügyfeleink közvetlenül a Cég tulajdonosával is tárgyalhatnak és mondhatják el a gépkocsinál felmerülő problémákat, ilyen módon tudjuk garantálni a megfelelő szolgáltatási színvonal fenntartását és azt, hogy Ön mindig elégedetten távozzon tőlünk.