Kísérje figyelemmel
a munkálatokat élő
kameraképen keresztül!
kamerakep

HNH Autószerviz Kft.

1152 Budapest

Aporháza u. 61

Nyitva tartás

Hétfőtől-Péntekig

7.30 - 17.00 óra

Telefon: 06-1-271 - 0016

Fax: 06-1-271 - 0017

SKYPE: hnhkft

Autófényezés Autófényezés

Az autófényezés célja a jármű esztétikus megjelenésének biztosítása. A vadabb jégesők, lehulló jégcsapok és a városi zsúfolt forgalom miatt egyre több karosszéria sérülés fordul elő. Akár a karosszéria elem javításával, akár annak cseréjével orvosoljuk a sérülést, az autófényezés mindkét esetben szükséges. A szakszerű és minőségi autófényezés érdekében szervizünkben különálló fényezőfülkét építettünk ki.

Szervizünk a Sikkens autófesték specialista alapanyagait használja autófényezéshez.

Az autófényezés főbb menete

Ha az Ön sérült járműve a fényező műhelyünkbe érkezik, először a karosszéria lakatos munkát végezzük el rajta. Ebben a folyamatban történik a javítandó felületek egyengetése, ha szükséges elemcseréje, a korrózió okozta felületi hiányok megszüntetése, stb.
Maga az autófényezés vegyi tisztítással kezdődik. Minden szennyezést eltávolítunk, hogy az autófényezés tökéletes eredményt adjon. Ezután jön a felület előkészítése megfelelő érdességű csiszolóanyaggal.

Ha szükséges, ezután a felületre tapaszanyagot vagy kittet viszünk fel. Ezt minél vékonyabban és a lehető legkevesebb rétegben hordjuk fel.

Ezután egy alapos portalanítás és zsírtalanítás következik. Letakarjuk (maszkoljuk) a fényezni nem kívánt részeket, majd felhordjuk az alapozót

Az autófényezés utolsó lépései

Az alapozó száradása után újabb csiszolás, portalanítás után jön a fedőbevonat felhordása. A fedőbevonat adja a fényezett felület színét, csillogását és időjárás állóságát.

A szín kiválasztására a gyári színkód mellett egy speciális számítógépes színbeazonosító műszer áll rendelkezésünkre, amely több tízezer árnyalatból képes meghatározni az Ön járművéhez leginkább megfelelőt.

A fedőbevonat száradása után következik a polírozás ami az autófényezés közben előforduló apróbb hibák javítását szolgálja és kifogástalan esztétikai hatást biztosít.

Ezt követi az utolsó lépés, a gépkocsi teljes külső mosása, hogy a frissen fényezett gépkocsi új fényében tündököljön.

Címkék

autófényezés autófényezés XIII kerület autófényezés XIV kerület autófényezés XV kerület autószerviz biztosítási ügyintézés eredetiségvizsgálat futómű beállítás karosszéria javítás karosszéria javítás Budapest karosszéria javítás IV kerület karosszéria javítás XIII kerület karosszéria javítás XIV kerület karosszéria javítás XV kerület karosszéria lakatos kipufogó dob kipufogó javítás kipufogó szerviz kipufogó szerviz Budapest kipufogó szerviz IV kerület kipufogó szerviz XIII kerület kipufogó szerviz XIV kerület kipufogó szerviz XV kerület kötelező felelősségbiztosítás lengéscsillapító mérés műszaki vizsga műszaki vizsga Budapest műszaki vizsga IV kerület műszaki vizsga XIII kerület műszaki vizsgáztatás