Kísérje figyelemmel
a munkálatokat élő
kameraképen keresztül!
kamerakep

HNH Autószerviz Kft.

1152 Budapest

Aporháza u. 61

Nyitva tartás

Hétfőtől-Péntekig

7.30 - 17.00 óra

Telefon: 06-1-271 - 0016

Fax: 06-1-271 - 0017

SKYPE: hnhkft

Szolgáltatásaink

Teljes körű szervizszolgáltatás

Kollégánk az Önnel előre egyeztetett helyen és időpontban átveszi Öntől a gépkocsiját, majd a javítás után visszaviszi Önnek a kívánt helyre.

Szolgáltatás díja: 8000 Ft*

*A díj Budapest területére érvényes. Amennyiben számlája végösszege meghaladja a netto 80.000 Ft-ot, a díj nem kerül felszámításra!

 

  A HNH Autószerviz a közlekedési hatóság által feljogosított műszaki vizsgáló állomás és gépjármű eredetiség vizsgáló hely.

Önnek nem kell gépkocsijának káreseményével kapcsolatban egyik biztosítóban sem sorban állnia, várakoznia. Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére. A nálunk javítandó gépkocsiknál a biztosítási ügyintézés ingyenes.

Amennyiben nem szeretné nélkülözni a gépkocsija által nyújtott kényelmet, míg az autója Szervizünkben javítás alatt van, Cégünk természetesen csereautót tud biztosítani az Ön számára!

A biztosítók által térített javítások időtartamára a csereautó költségét felelőségi kár esetén a biztosító fedezheti!

Az eredetiségvizsgálat egy gépjármű eladásakor vagy vásárlásakor kötelező. Célja a jármű egyedi azonosítóinak ellenőrzése. Autókereskedésben, magánszemélytől, hitelre vett vagy lízingelt autóra, sőt külföldről behozott jármű esetében is kötelező, hiszen a forgalomba helyezés illetve átírás feltétele az okmányirodában.

A futómű beállítás akkor szükséges, ha észreveszi, hogy elengedett kormány mellett járműve egyenes úton jobbra vagy balra húz. A hibás futómű beállítás a gumik rendellenes kopását is okozhatja.

A karosszéria javítás és a karosszéria lakatos munka leggyakrabban előforduló feladata a karambolozott személyautók és teherautók sérüléseinek javítása, és alkalmassá tétele arra, hogy közlekedni lehessen azokkal.

A karosszéria javítás másik fontos területe a korrodált elemek javítása.

Vállaljuk szélvédő és oldalüvegek cseréjét is.

Az autófényezés célja a jármű esztétikus megjelenésének biztosítása. A vadabb jégesők, lehulló jégcsapok és a városi zsúfolt forgalom miatt egyre több karosszéria sérülés fordul elő. Akár a karosszéria elem javításával, akár annak cseréjével orvosoljuk a sérülést, az autófényezés mindkét esetben szükséges. A szakszerű és minőségi autófényezés érdekében szervizünkben különálló fényezőfülkét építettünk ki.

A lengéscsillapító szerepe a futómű függőleges mozgásainak csillapítása, és ezáltal a jármű kerekei és az úttest között folyamatos kapcsolat biztosítása. Tehát a lengéscsillapító segít az autó kerekeit az úton tartani, ezzel biztosítja a jármű stabilitását és a rövidebb féktávolságot. Egyidejűleg csökkenti az út okozta rázkódásokat, és ezzel csökkenti a futómű és a gumiabroncsok elhaználódását.

A kipufogó javítás nem csak azért fontos, mert szabálytalan a kilyukadt kipufogóval való közlekedés, de egy komolyabb kipufogó kifújás a motor kipufogó felöli szelepeit is károsíthatja, és így igen komoly javítási költséget „hozhatnak” össze hosszabb távon.

Címkék

autófényezés autófényezés XIII kerület autófényezés XIV kerület autófényezés XV kerület autószerviz biztosítási ügyintézés eredetiségvizsgálat futómű beállítás karosszéria javítás karosszéria javítás Budapest karosszéria javítás IV kerület karosszéria javítás XIII kerület karosszéria javítás XIV kerület karosszéria javítás XV kerület karosszéria lakatos kipufogó dob kipufogó javítás kipufogó szerviz kipufogó szerviz Budapest kipufogó szerviz IV kerület kipufogó szerviz XIII kerület kipufogó szerviz XIV kerület kipufogó szerviz XV kerület kötelező felelősségbiztosítás lengéscsillapító mérés műszaki vizsga műszaki vizsga Budapest műszaki vizsga IV kerület műszaki vizsga XIII kerület műszaki vizsgáztatás